Tenim el plaer de presentar-vos, el proper 27 de desembre, una tarda molt especial de la mà de la professora MIREIA CANUDAS.
La Mireia és mestra d’Educació Física i Infantil, amb 20 anys d’experiència educativa a l’ensenyament públic de la Generalitat de Catalunya i professora certificada de Vinyasa Yoga i de YogaMusic a Miami. Actualment resideix a Estats Units, on forma part de l’equip d’educadors de YOMU i d’on és la formadora oficial per a Catalunya i Andorra.

Ens porta una taller de Mindfulness dirigit a tant a pares i mares, mestres i a tothom que vulgui aprendre diferents eines per aconseguir una atenció plena i un ambient tranquil. YOMU també conegut com “EL MAESTRO ERES TÚ”, és l’únic sistema educatiu que contempla la música i les cançons per promoure la felicitat, la consciencia, el respecte, l’amor i altres valors entre els més petits.
En aquest taller es presenten els nous materials creats per Cyntia Zak:
El CD de YOMU “Soy feliz si tú eres feliz” on totes les cançons han estat creades des de la neurociència; i l’agenda amb les il·lustracions de Ana Rey. Ella mateixa la descriu com una agenda d’atenció plena, on es pot gaudir i compartir les seves millors intencions, investigar, respirar, ajudar al altres i sentir el present en totes les coses bones. Tots dos formats estan orientats a nens i nenes de totes les edats on, a través del seu ús, experimenten el Mindfulness en moviment i en estat pur.

Al finalitzar tindrà lloc una CLASSE SOLIDARIA de YOGAMUSIC EN FAMILIA. On els assistents podran practicar els coneixements adquirits i els que vulguin assistir per lliure gaudiran d’una tarda màgica amb els més petits.
Tot el import recaptat de les inscripcions anirà a favor de l’associació no lucrativa VOLUNTARIS INDEPENDNTS (VIO) per col·laborar amb la seva labor als camps de refugiats.

TALLER MINDFULNESS
DATA: 27 de desembre de 2016
HORARI: de 15:00 a 17:30h
Preu: 30€

CLASSE SOLIDÀRIA YOGAMUSIC EN FAMÍLIA.
DATA: 27 de desembre de 2016
HORARI: de 18:00h a 19:00h
Preu: 20€ (adult i infant)

Les inscripcions per a totes dues activitats es poden realitzar a la Botiga Lolë (Av. Carlemany 93, Escaldes-Engordany)

Afanya’t i no et quedis sense plaça!!!