KIYOGA

Alexandra Sergeeva (Sasha) - Professora de ioga


Els meus primers passos en el ioga van ser cosa del destí, ja que el 2005 va arribar a les meves mans un llibre d'Hatha Ioga Clàssic i gràcies al qual vaig començar la meva pràctica personal de manera autodidàctica. I fins que, el 2008, en un viatge a Praga, vaig estar buscant per tota la ciutat un centre on poder practicar i aprofundir els meus coneixements amb algun professor, però només trobava centres on s'impartien Ashtanga Vinyasa Ioga. Cansada de cercar, vaig decidir deixar-me portar i provar aquesta nova disciplina per a mi; i en aquell moment vaig saber que aquella era la meva pràctica.
Per completar els meus estudis he viatjat sovint a països com l'Índia i Tailàndia, vaig viure diversos mesos a la capital de l'Ioga-Rishikesh (Índia) on vaig poder aprofundir els meus coneixements de Ioga, filosofia iogui, ayurveda i Vedes. I el 2011 vaig rebre la benedicció dels meus mestres per impartir classes de ioga.
Avui dia segueixo formant-me amb els meus professors principals d'Ashtanga Vinyasa, Elena Figarola i Jordi Sardà Valls (Barcelona). I en diferents tallers i recessos amb Peter Sanson o Lli Miele. Estic molt agraïda a aquestes persones extraordinàries que m'inspiren seguir el camí del Ioga.


Què és el ioga per a tu?
És l'eina que m'ensenya disciplina i que em permet estar en contacte amb el moment present, ser fort i flexible a nivell corporal, mental i emocional.


Per a mi, fer classes vol dir ...
Aprendre cada dia i compartir. El fet de poder donar classes m'ensenya a respectar la naturalesa humana, em permet compartir el meu coneixement meus alumnes i m'enriqueix el que ells m'ensenyen a mi. L'ensenyament del ioga és un procés mutu en el qual no hi ha alumnes sense professor, ni professor sense alumnes.

Un mantra ...
"Menys és més"
 

Alexandra Sergeeva (Sasha)
TOP