Des de els EEUU arriba Yomu, un sistema de formació integral, senzill i poderós que aporta les eines per promoure la salut física, mental i emocional dels nens.
Dirigit a pares, mares, mestres i monitors de lleure infantil que vulguin aprofundir en el ioga enfocat per als infants. L’objectiu de la formació és aprendre a utilitzar simples i poderoses tècniques per aplicar en la vida diària, en centres educatius i esportius i a ensenyar ioga als infants.

Implementació de Mindfulness: aproximació a l’atenció plena experimentant tècniques molt senzilles i útils.
Jocs i danses de Moviment Conscient: postures de ioga bàsiques per introduir a l’aula.
Exercicis de Respiració per nens de totes les edats (basats en els llibres “El Maestro Eres Tú” escrit per Cynthia Zak Preuss).
• Com utilitzar el CD de YogaMusic: conèixer les cançons com a recurs educatiu, el ritme, els instruments musicals com a eina didàctica
Les Classes: com estructurar-les, conèixer les dinàmiques i l’atenció conscient a les necessitats educatives del moment.
Propostes d’Art Creatiu i Mindfulness.

Actualment YogaMusic està implementat a diverses escoles de l’estat de Florida (USA) tan a nivell curricular com extraescolar com també en altres ciutats dels Estats Units. A Argentina, Xile, Centre Amèrica, Espanya, Andorra i Itàlia tenen YogaMusic com a part de programes escolars, centres esportius i centres de ioga i mindfulness.

Coneix a la Mireia Canudas:
La Mireia és Diplomada en Magisteri d’Educació Física per la UAB i disposa del Postgrau d’Activitats Físiques Adaptades per L’INEF (UB), amb més de 20 anys d’experiència en l’educació infantil i formada Ioga, Meditació i Mindfulness. Mireia és professora de Vinyasa Ioga 500h RYSTota la seva passió pel ioga i per l’educació infantil la porta a certificar-se com a Mestra de YogaMusic al 2014 i a formar part de l’equip de formadors de YoMu.
Actualment ensenya ioga a adults en varis centres de ioga i a infants en escoles i centres educatius i recreatius de Miami, i formadora per a Catalunya i Andorra de YOMU.
“La meva gran il·lusió és compartir els meus coneixements i experiències amb la resta de la humanitat”.

Lloc: KIYOGA (Av. Carlemany 95 1.4 – ESCALDES-ENGORDANY)
DATA: 17 i 18 de juny (18h en total)
Preu: 300€
Inscripcions: a la botiga LOLË ATELIER ANDORRA (Av. Carlemany 93)

IMG_5886