Curs d’iniciació a l’Ashtanga ioga

Curs d’iniciació a l’Ashtanga ioga

Un curs d’iniciació és la manera ideal de començar amb la pràctica del ashtanha ioga: l’asthanga és un estil de ioga dinàmic que consisteix a repetir una seqüència específica de forma fluida i consistent, treballant simultàniament la respiració (vinyasa). La seva pràctica ens permet purificar el nostre cos mitjançant  la desintoxicació de músculs i òrgans produïda per la calor que s’experimenta durant la pràctica. Es treballa la tonificació i força muscular així com la flexibilitat, alhora que controla i regula l’activitat cardiovascular, ja que s’aprèn a agafar consciència de la respiració millorant l’oxigenació del cos. Internament ens ajuda a alliberar la ment, estimular la creativitat i millorar els nivells de concentració. La seva pràctica continuada ens aportarà un estat de serenitat, disminució de l’estrès i cansament diari.

 

Beneficis:

1-En aquest curs començaràs des de 0 acompanyat altres principiants.

2-Milloraràs la teva flexibilitat i relaxació

3- És un curs dinàmic, on aprendrem també sobre la filosofia del ioga i compartirem les sensacions que ens provoca el ioga.

4- Al finalitzar seràs capaç de realitzar una pràctica bàsica pel teu compte assolint els principis fonamentals i estaràs preparat per assistir a les pràctiques estil mysore del centre

 

Preu curs: 60€

Horari: dimarts 10 , 17 , 24 de setembre i 1 d’octubre a les 19:30h

Més informació o inscripcions a:  ki@iogaki.com

 

Nova edició Octubre! 

Dies 8, 15,22 i 29 d’octubre a les 19:30h!

 

Namasté!

Per |agost 13th, 2019|General|0 Comentaris

Sobre l'autor: