Simindfulness, ens ofereix un cicle de tallers per millorar la nostra qualitat de vida mitjançant la consciència plena o atenció a l’instant present.
Tots els tallers estan enfocats per oferir-nos pautes per augmentar el nostre benestar i salut, mitjançant diferents tècniques de psicologia, mindfulness i meditació i estan enfocats a resoldre els conflictes més freqüents del dia a dia amb l’objectiu de viure una vida més amable i feliç!

 

 

 

  • Introducció a l’atenció plena

Coneixeràs el món del mindfulness, els seus orígens i beneficis i tres pràctiques per a integrar a la teva vida diària i puguis experimentar la importància de gaudir el present.

-Dissabte 15 de febrer a les 10: 00h (2 hores)

-Preu: 20 euros per persona

 

  • Com podem arribar a ser pares relaxats.

Tenint com a temes principals l’estrès i el mindfulness, farem un recorregut pels principals conflictes familiars, els estils de comportament de l’infant i els mètodes per disminuir els moments crítics del dia a dia. Un taller teoricopràctic amb el qual, mitjançant una sèrie d’exercicis i consells d’atenció plena, assolirem millorar la relació a casa.

-Dissabte 14 de març a les 10: 00h

-Preu: 30 euros per persona. Si vens en parella 50 euros

 

  • Regles d’or per viure en positiu aquí i ara

Hi ha 10 punts essencials per mantenir-nos més positius i amb optimisme, i que ens ajuden a millorar la nostra relació amb nosaltres mateixos, amb els altres i el món.

En aquest taller, de dues hores, repassarem cadascun d’ells des del punt de vista de l’atenció plena i descobrirem les principals pràctiques de mindfulness.

Viure d’una forma conscient, amb curiositat i sense jutjar, (ni jutjar-nos a nosaltres mateixos!) ens permet viure cada instant plenament!

-Dissabte 25 d’abril a les 10:00h

-Preu: 30 euros per persona

 

  • Atenció Plena a l’edat d’or

Per mitjà d’experiències d’atenció plena, els participants recordaran el valor de l’instant present d’una forma clara, activa, senzilla i agradable. Parlarem sobre: l’atenció plena, la meditació, les emocions, els pensaments i les pautes per viure positivament.

L’activitat ofereix dinàmiques, meditacions i diàlegs  amb l’objectiu de donar una sensació d’energia positiva, benestar i companyia.

-Dissabte 9 de maig a les 10:00h

-Preu 20€ per persona.

 

 

    Clàudia Rodríguez del Castillo

Psicòloga especialitzada en atenció plena. L’interès pel comportament humà sempre ha estat present a la seva vida, per aquesta raó va decidir estudiar psicologia i fer diferents voluntariats que la van portar comprendre que “la immensa majoria d’éssers humans, no importa les seves característiques, tenen el mateix problema que els causa patiment: excessiu pensament en el passat i en el futur i la manca d’atenció al present”.

Amb aquesta idea al cap, va començar a entrar en el món del mindfulness i a practicar dia rere dia, l’experiència de l’instant present guanyant molta estabilitat, tranquil·litat i petits moments d’alegria i pau. I són precisament aquestes sensacions i coneixements els que vol compartir amb tothom.

 

 

Més informació i reserves al telf: +376-365693 o al correu psiclaudia@simindfulness.com